Tapering

1 Nov 2016

Tapering är det jag håller på med nu. Det vill säga från i lördags dragit ner på träning för att formtoppa inför Kullamannen Ultra på lördag den 5/11. Det ser just nu ut att bli ganska grisigt väder med en hel del regn på morgonen och ca 7 grader, men framåt lunch tid kanske solen tittar fram. Får hoppas på det.

Jag har fått startnummer 1, känns ganska coolt. Det har jag aldrig haft innan. Förstår inte riktigt hur det har gått till. Min främsta målsättning är att slå min 10:e plats från förra året, men vi får se hur loppet utvecklar sig. Känns det lagom tempo i en tätgrupp så går jag med där så får vi se hur länge det håller.

Craft har varit kanon schyssta och sett till att jag håller mig varm innan och efter loppet med en grym dunjacka Ski Team Down Jacket. Min grymma coach André Fält på Primal Coaching har lånat mig en löpar väst så att jag har tillräckligt med energi med mig. I övrigt så lutar det åt att jag kör i mina invo8xtalon 190 skor, Salomon exo Twin skin shorts, Craft extreme windstopper tröja och min Salomon S-lab motion fit windstopper jacka.

Håll tummarna för mig!

Nalle - En mästare på Tapering
Nalle – En mästare på Tapering

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.