VM dräkten.

16 Sep 2017

De blir en helt ny dräkt till VM. Petter på Kalas sportswear går in å tar smällen samt hjälper mig att få den gjord.  Petter har koll på design och färger. För min egen del så kan de bli 2 much. 

Jag har mina pointers om hur jag vill de ska se ut. Typ, jag vill ha en dräkt i vit uppåt, neråt kan de gärna skifta till lite Hawaii tema å vad som hör därtill typ blommor osv. Jag vill ha MALMSTEN i ryggslutet. MariaPark El som tar den stora kostnaderna för mig under året ska såklart stå över hela  bröstet. Sen kommer de även nya aktörer just för denna resa. Förtaget jag jobbar på går in med en peng osv. 

Den aktör som, om någon betyder mer än någon annan är Dannes Minnesfond. En vän från förr med sin familj omkom i en trafikolycka….-Fonden vill gärna hjälpa dig på resan sa Henke.       Jag sa till Henke, som var tvillingbror med Danne.     Pengarna borde gå i andra riktningen!                                Indirekt kommer dem att göra de. Jag kommer ställa upp och göra rätt för mig. Genom att hålla föredrag i och på skolor. Hålla samtal mot droger och alkohol. Tala för idrott och motion. Så man inte fastnar i skiten för att andra är där. De finns all idé att bryta sig ur gäng å kriminalitet och skapa sin framtid och utvidga sitt kontaktnät på bästa sätt, som jag gjort. Se vart de tagit mig. Jag har varit runt hela jorden. Försörjt mig i 15år som idrottsman och är än idag ett gångbart namn hos många företag och märken. Sällan de kräver mer än ett samtal att få hjälp.  

Fonden har ingen loga eller symbol. Så, jag och Petter kommer skapa en. Med texten Dannes Minnesfond. Jag tänker mig:                Två stora hjärtan och två mindre hjärtan inne i ett större hjärta…vi får se hur de slutar men de väcker onekligen känslor å tankar hos en när man e sliten å trött. Då e man sårbar som fan. Orättvisan som var framme och krossade drömmar för så många på så sjukt jävla kort tid. Att de kommer något gott ur något ont tror jag lagom på. Ja man kan älta hur mycket som helst men detta betyder mycket för mig de ska folk veta💕💕💖#DannesMinnesfond

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.