Sliten!

23 Aug 2017

Så e de. Sliten! Xterra EM nääästa söndag. Försöker hålla mig nerkörd i botten utan att bli sjuk eller skadad nu. Hårfin balans!  Har kört allt i alla register för att få ut något av varjepass. Igår tex fanns de inte mycke någonstans mer än 20min i simulatorn, 3km lätt jogg, 8st 1+1 jogg i högfart, avjogg 2km. 

Tänkte bränna till Rottne tror jag de heter på lördag för en sprint Tri å få upp farten samt att de är ju roligare att tävla än att gegga runt själv. X cup mtb på söndag får jag se om de blir. Som sagt, balansen mellan form/kass är att leka med. Samt, jag tävlar för att vinna å när jag vet att jag inte kan de, då kan de kvitta. Träningen är viktigare i detta skedet. 

Har varit sjukt mycket Ironman och de har varit sköj och lärorikt att se, höra å läsa alla roliga å fantastiska historier. De blir lite annat än om att vinna. Här vinner man något så sjukt stort å personligt som inte mäts primärt med alla andra.  Roth var å kollade i Kalmar. Avslutar med en bild som jag ska ta om 359 dagar😎🤘🏼🔝☕️💥🔨🔨🔨🔨🔨🔨🔨/Chipskungen

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.