Sanslöst!

19 Mar 2017

Ja jag vet inte om jag ska börja med en svordom eller inte. Lördagens kaos med stansande av hjul, tvättande osv och efter väckningspasset cyklade jag en sväng på Scalpelen upptäcktes ett skuret framhjulslager kl 18:00 så de blev till att fixa upp Fsi’n till raceready.
Jo. Jävla skit! Slush Cup finalen idag!!😃 100min race på ett mycket intensivt varv på 7km. Lite gott snack med John, Henrik Öijer, mfl svenskar.

Startläge. Jag å Henrik tryckte oss fram i 2a led. Inga konstigheter där.

Starten iväg i 200km/h. 3 killar försvann direkt. Jag 4a, Öijer bakom mig men passerade mig rätt omgående, likaså 2 andra lirare.

Nu får de fan va bra alltså. Jag bett mig fast på sista hjul där. Öijer pep iväg fint o fick lucka på oss.

Efter 55min började vi se Öijer som jobbade sig snyggt ner mot oss, vi kom även ikapp en annan åkare. 

Vi anslöt oss till Öijer och den andre åkaren, på färden dit som var stenhård, toppade 171 just där som är 4 slag från maxpuls. Där tappade vi en annan åkare så nu körde vi 4 om 4e plats å neråt.

Innan varvning för sista varvet klämde jag en Enervit Liguid å en gel. Frågade Öijer: Har du energi? Svar Ja. 

Efter 1.20h var de varvning å ut på sista omgangen, jävligt sliten är ett mildt uttryck. Jag fick släppa 10 meter lucka ofrivilligt när jag skulle dricka sista gången på de 2 framför oss, ja för att jag inte orkade hålla hjul….☠️

Öijer passerade mig å lite så i ett flämtande andetag: Kom igen nu, sista rycket!! 

-Ja nu kör vi!

45sekunder senare: Pssssfsisss…👿😴😴😴😴Skärsår i bakdäcket…tog en sån skumpatron å brände i, nä de tätade inte. John som vi varvade 2 minuter tidigare kom passerade! Behöver du slang? Ja! Hit me skiten! Lossade hjulet slog av de, nästan. På nåt jävla vis, fick jag in en eker mellan de två metallplattor som håller bakväxeln ihopa!!😡 Finns inte på kartan! Ja, nu skiter jag i vilket. Jag kör fanimej med punka. På med hjulet å tog mig genom skogen å blev fan 2a i H40!😳😃 Reglementet skulle nog säga annat men jag lämnar inte in en protest på de iaf.

 70tim återhämtning på de😆

Stort TACK till de som backar å peppar/Chipskungen

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.