Recap

5 Nov 2017

Då var VM över. Hemma i sin soffa och intar viloläge i 3 veckor nu. 

Blev ju 9a på VM. Nästa år vill jag ta medalj. Inser att jag behöver bli bättre på att simma. Kunna maxa cyklingen. Och löpningen behöver gå 10min fortare. 

Cyklingen kanske inte kan jämnföras med andra rakt av. Jag tror jag cyklade om ca 50-80 cyklister. Och jävligt få av dem flyttade på sig i tid. De blir små stopp hela tiden. Man får rulla massor och bromsa utför. Så istället för att hålla hög jämn fart med hög puls så blir de jojo körning. Och hade man en bra rygg att hålla så tappar man lätt den om de tajmas fel i omkörningen. Vrålkör man om folk ute i snåren kan de kosta både punk å annat klydd med att slå i pedaler eller bakväxeln osv.  

Planerar just i detta nu att dra igång ett eget team ev med Putte å Roth. Behöver ro ihamn ex antal pengar med mesta möjliga företag.  

Träningen nu i 3 veckor blir lugnt. De blir när de blir. Tänkte bara hålla igång musklerna typ. Sen blir de lugna pass å mängda på tid/mil med löpningen e grundpass på cykeln. Massor av styrkeövningar!! För heeeela kroppen/Chipskungen 

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.