Racereport X cup!!

22 Maj 2017

06:50 Vakna, äta en frukost som ingen vill äta på den tidpunkten. Dricka kaffe bara för att göra toabesök.07:15 Lasta å köra till Ängelholm.

08:30 framme. 30min till start. Något stirrigt! Byta om, linement å annat klabb. Bara kände hur jävla gärna jag skulle vilja cykla en låååångtur istället. Först vilodagar med solsken å ännu en dag går bort till inget längre pass. Slutar väl med kramp denna dag….Ganska bittra mörka tankar generellt. Men men, har man åtagit sig att visa sig för alla som ställer upp för en så är de bara bita och göra enligt ök.

Kom fram till start med 1min tillgodo efter 3 minuter stigtest för lufttrycket. i hjulen. Körde min HT idag därför e de lite chinkigare med luften.

De första som jag hör innan ett Hej är:

-Kör du HT idag?? De var nog inte så smart.

-Ja de blev vintercykeln idag. Du, vi får snacka mer om de efter målgång…👊🏽☠️

DE! Räckte för att få igång mitt racemode. Sen kom där ett par gliringar till på vägen mot start så var saken biff. Jag TÄNKTE göra ett taktiskt lopp av de hela. Nu blev de kaffet från start. All in.

Iväg på 1km startloop på grusväg, man vill ju inte dra men för att slippa strul så blev de att ta sig längst fram å hålla sig där. 

Philip Premberg tog täten på första stigen som var ny sträckning,och hela varvet blev sjukt mycket bättre i å med de. Philip ja, jag har aldrig kört mot honom tidigare. Han slog ett nytt KOM på Strava i veckan så hans ben var nog på gång. Tänkte att man får se vad han har i påkarna.

Så jag avancerade upp i ryggen på honom. Efter 3-4min cykling:

 -Lägg på en rem nu så får vi lucka! sa jag. 

Ut på nästa grusväg viftade Philip med armen(som i upp å dra Chipset). Jag väntade å testade hans tålamod. Han viftade igen å lite demonstrativt började han rulla å tog upp flaskan för å dricka. Boom! Då attackera jag. Philip visste inte om han skulle kasta flaskan eller dricka eller sätta mer den i flaskstället. 

Sen tittade jag inte bakåt på 1h 10minuter. 

Han som kved om HT då?? Ja han såg jag inte nå mer han heller…. Kul å vara tillbaka i slag iaf.

På em blev 2km simning å simma av sig. Riktigt bra med bad iaf. Nästa X cup blir på Vallåsen! Å nästa race?? Ja de blir Växsjö Triathlon på söndag. Inget konstigare än 1500m sim,

40km cykel och 10km löpning. Premiär på exakt alla plan. Sinnesjukt e råsvinjobbigt blir de iaf. 

Redan nervös😬

Ha de gödda å de kaffet när någon ber om de👊🏽🔥☕️/Chipskungen

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.