Racereport Tisvilde.

2 Jul 2017

Ja tiden har dragit iväg!! Colting kämpar på nåt sinnesjukt!! De följer jag slaviskt. Vill verkligen att de byggs en simhall i Svedala.   

Xterra: Men för att sammanfatta de hela. Blåst, vågor 1,5-2m höga, 2 varv så de var vågbrytarläge mest hela tiden. Mtb cyklingen gick jag på lite halvdant för att inte krampa totalt på löpningen som var sandstrand och trappor samt trails. Slutade 5a av alla och 2a i min Age group. Detta resultaten hade gett mig en slot till Hawaii. Nästa race som är i Slettestrand har slots liggandes på bordet…. Blir de skit av de racet så är Möns Klint sista chansen. Annars just nu är de tillbaka till Huggehuset och börja bygga upp sig igen inför sommar/hösten. MÅSTE bli bättre på löpningen. Jag e hyfsad men problemet är att de andra är mycke bättre.

Kommer börja med Helsingborg Tri, Olympisk dist. Xterra Slettestrand. Fyller på med Malmö Tri, Sövde Tri osv. 

Snart så är de läge å börja höra sig för till 2018 och se vad de finns för support å få. De får likaså helt enkelt styra vad som blir racen och upplägget. 

Dubbel pass i fredags med sim/löp. Dubbelpass igår lördag med monark/löp. Ska dubbel idag med core/utecykel. Nu har de ösregnat i 3 dagar och blåser nå djävulskt. Så kanske nån typ av grusvägsrally inne bland träden och bort från dyngan…. man är jy solskensmotionär🕶🇸🇪☕️/Chipskungen

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.