Racereport! Malmö Tri

7 Aug 2017

Malmö Triathlon
Olympisk distans. Dvs i ordningen:

Sim: 1500m

Cykel: 40km

Löp: 10km
Ja försnacket är lite halvljummet eftersom de var Dödens tystnad som löd 1timme innan start. Många spända på sin uppgift. De hände mer än vad man vill ska hända idag. Lugnet själv, Patrick Roth hade stenkoll👌🏼. 

Jag kände väl lite så här innan: Bara baksidorna inte krampar så kommer de gå bra. Och 1 sekund efter de upptäcker Putte Lundqvist att han glömt våtdräkten hemma😳😬🙈 

Putte in i bilen å var tillbaka på 15min med orden: De blir byte framdäck imorgon!!😂😂🔝😝
Seedning nämndes 5min innan start. Dvs å typ: Ni som ska simma 23min eller snabbare, träder fram NU. 

Ni mellan 23-26min fram NU osv Putte å jag hade taktiken å tryggheten att hjälpa varandra iform av att jag skulle ta Putte fötter. Den planen höll i 25meter. Sen såg honom inte🙈☠️ Trygghet borta✅ Så de blev till att bara tro att ”de blir bra”. De blev fan de. Jävligt stökigt när vi gick ut på andra simvarvet å skulle passera de som precis börjar simma å flera av dem körde bröstsim. Så höll jag på att slå ihjäl någon så höll även jag på att bli ihjälslagen å dränkt! Sicken tvättmaskin. 600st simmare samma vatten!!. 

Upp som 19e.
Kom fram till cykeln å såg att Puttes hoj var kvar! Då hade de gått bra i vattnet för mig! 

Växling till cykel gick sådär…Av med dräkten. På med strumpor, på med skor, spännde ena skon å drog exakt där direkt isönder boaspännet😬🔫. Cykla med ospänd sko… Skulle lyfta ner cykeln å lyckades dra isönder Garmin fästet som klockan sitter fast på😬😬🔫 Sen blev de blåsig cykling i typ 50-60 blås utåt 🏎💨och 23km/h inåt🔨🔨🔨.

In som 7a🔥 Löpningen var kämpig. Inget annat. 4 varv. Med 3 vändpunkter såg man vem som tappade men även vem som tog in☠️ Två killar kom om mig, jag bet mig fast i 1 varv sen var de 25m framför i 2 varv. Ut på sista hörde jag en som sa Kramp i magen!! Gött!!! Tänkte jag😝😂 Passerade honom och nog fan kom två st på sista km som ett skott. De frågade: Hur många varv? -Jag ska i mål sa jag. -Nä det är ett varv till sa den ene. Förvirrat som satan kände jag…ja då är de väl de…tog ena sidan om staketet, den andra killen valde målet och när 20pers som var min hejarklack skrek MÅL!!!🏁Satan!! Vända om å in i mål🤘🏼 Tur de inte var VM😇 9a! Och som grädde på moset var de tydligen även KM i Näset tri klubb. Så man vann nåt iaf🏆 Putte å Roth gjorde stabila insatser på sina första Olympiska race. Ja de var en höjdare. Blir väl att köra rullstol på jobbet imorgon för benen är kiss/kass/värdelösa men de kan de vara värt☕️/Chipskungen 

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.