Pre race!!

5 Aug 2017

Ja då var allt packat å nere. I min iver Brännde jag å Joey in till Malmö Tri för att kolla på Elit damerna. Boysen startade inte förrän kl 17:30 å de blir bara sent för oss. Så in som en tok å han precis se när starten gick osv. En fransyska vann. Före en italienska.  Hyfsat tät fight. Men de bjöds på dramatik med vurpor å en del omkastningar på löpningen. 

Nu e sista maten innanför tandraderna. Mest lite vingummi å sån skit annars e de högläge för benen.   

Ska man få gnälla av sig i sin okunnskap så är väl friidrott nästa ”idrott” att lägga ner.  Lite enkelt såhär har jag fattat de. 100m herrar. Av de 15 snabbaste i världen har alltså 14 st åk dit på fusk. Men inte han den snabbaste av alla…. Han lägger av om 2 heat. Dvs om ca 20sekunder. 

Mofahra köttde hem ett guld på 10 000m å tiden 26:30min… helt jävla sinnes.  Och de som är avstängda efter fusk, eller i gråzonen får alltså inte tävla för sitt land. Utan kör sitt race under neutral flagga. Dvs stadslösa. Men när de dopade kommer vinna, spelas ingen nationalsång. Nä tacka fan för de. Med 10mille på banken å en guldmedalj kan de spela introt till Kalle Anka för min del. Sicket skit. Å affischnamnet Bolt är borta om 20sekunder. Spontant finns de inte en enda atlet som skulle få mig att gå på ett sånt evenemang. De filmade en svensk tjej som missade stavhoppskvalet. Dvs tävlingen han inte ens börja men hon hängde kvar på arenan. 40minuter satt hon å snyffta å huttra. Lyssna här tjejen. Tröstens ord: De kommer fler tävlingar. Å sitt inte å var besviken på resultatet över jobbet du inte gjorde!  Jag hade knäckt den jävla staven å blivit utkastad från arenan. De känns mer som rätt  reaktion än att torka mascara hela kvällen. 

Min tur imorgon å kötta. Nervös som en junior efter snart 30år i branschen med nr lapp. 

Vi hörs/Chipskungen

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.