Lets do this!

15 Jan 2017

Back home! Borta bra men… 

Ja vi var två familjer uppe i Sälen så de blir ett ”vi”. Vi hann med massor på en vecka. Man vill mer men tiden och orken är inte oändlig. Crashade hyfsat rejält dag 3. Blev ett besök hos läkare, inget brutet. Fastnade med staven i snön och körde väl på staven..?Likt Ivanhoe staven rätt in i bröstmuskeln. Helt obrukbar axel resten av veckan.

Jo man vill mer men skidåkning på egen hand/med barn, träning, kvällsaktiviteter med barn/vuxna, maten(som inte är raketbränsle), kvällsmyset(som är nödvändigt), man kan inte få allt här i världen. Inte på en å samma gång. Jag hade velat köra lite längdåkning. Hann inte. Mer fatbike, tyvärr kom de ca 50cm snö på två dagar och inte sjuka minusgrader då scooterspåren frös dåligt. Då blir de för mjukt å man går igenom. Mest tungt och inge kul att cykla.  Ville simma på Experium men de fanns inte ens på kartan. Sjukt sliten i kroppen men riiiiktigt sugen på att träna och tävla faktiskt. Så man kan sammanfattar de: 5kg plus på vågen på sex dagar!! Sinnes:) Blir vatten å bröd ett tag nu;). 

Kan bli ett mtb race inom kort i Danmark. Deltävl. i vintercupen. Men man vill komma väl förbered annars kan de bli psykbryt på hemvägen.  Så nu: Inga om, men och ifall. Lets dothis!!   /Chipskungen 

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.