Hawaii partners!!!!

12 Sep 2017

Mina första fyra partners som jag vill lyfta fram som hjälper mig på vägen till VM är:

Resten då? Något å bli bitter över?Ja lite faktiskt. Nu är jag sjuuuuukt tacksam för all den hjälp jag får, fått och kommer få! Men.             Om jag hade suttit på en position inom marknadsavdelningen , kan vara därför att jag inte gör de…Men! Om de kommer en förfrågan om hjälp, en för fråga om sponsring till ett evenemang tex VM, varför e där inte ”balls” nog att svara ärligt?  En gång, ficka jag svaret på ett mail som rörde 2st cyklar till ett företag som jag döpt till Världens snålaste företag. Nu är de bara tvåa för de finns en ny etta.

Skitsamma. Mailet löd i korthet: Söker hjälp med resebidrag till VM, once in a lifetime för mig och er att vara först på tåget för en billig peng, ni har grymma produkter som lämpar sig för denne grejen!( inom segmentet sportdryck/extremsport osv) 

-Kul att du gillar ***** men vi har en tajt budget men fortsätt gärna köpa våra produkter  och sök igen till vårt Team. 
Eh say what? Ert Team, består av 3 föredettingar alla inom samma idrott. Som dessutom är världens minsta sport. Lerduveskytte e fan större. Å btw, på detta lama fattiga svar kommer bara spridas vidare till iaf de jag känner använder produkten. De finns liknade grejer så ”så unik” är produkten inte. 
De andra svaret, på den lilla erfarenhet jag har inom cykel fick jag svaret: Du, (vem fan kallar någon för du?!) jag får dagligen frågor och mail som ditt.(Alltså de finns folk som kört runt 10 VM i 5 olika sporter som söker hos dem, dagligen) Du(igen) kan få 5% på priset i webshopen…. Reflektion på de?  5% på svenska priser på ditt skit, får jag mitt i natten över hela internet. Och söka till ”ert team”, var de inte de jag gjorde precis? 

Jag har förr skräckexempel. Ett företag jag aldrig kommer göra en dela med. De förtagetet, en stooor kedja med kosttillskott vill så här:

-Du får en uppsättning standardprodukter. Typ vitaminer och lite annat. Sen vill vi att du delar alla våra annonser, är med på  mässor, happeningens, tryck på tröja, keps på podiet etc.

-Känns lite overkill för produkter som motsvarar 2500:- över 365dagar. Och att jag ska dela annonser som tex en berör tyngdlyftningskor….🙄 Kanske lägga krutet på bcaa å rikta de mot folket som jag är någorlunda trovärdig för så de kan relatera till mig till sporten som jag utövar..? Men nej, där hade jag fel👍🏻

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.