Xterra Tisvilde!!!

24 Jun 2017

Jaha. Då var vi framme vid dagen D. Imorgon söndag alltså. Ny sport igen. 

Xterra Triathlon. Dvs simning i öppet vatten 750m, 30km mountainbike och avslutar med 10km traillöpning. Startade dagen med att tvätta Cannondale Scalpelen. Märkte att bromsen låg på bakhjulet. Kul, då cyklade jag med anliggande broms på Vallåsen😊 Nu e de fixat iaf🔝
Simma i sjö å hav e två helt olika saker. Och i sammanhanget är poolsimning Kalle Anka. Vi ska simma 2 varv med varvning på stranden så de blir mycke delfinhopp för å ta sig ut i vattnet!!
Mountainbike är jobbigare än landsvägscykel. 30km mtb på stig tar sina 1.15-1,30 alltså… Momenten att de kan hända något är 100ggr större. Man kan inte ta sin fart för de blir inget flow i de. 
Löpningen på trail är jobbbigare än på grus/gång å asfalt.

Samma sak där, momenten att de ska hända något är maximal. En kottjävel kan sätta stop för hela säsongen. Stukad fot osv är ypperliga tillfällen att skaffa sig. Likaså, avbrott å tempoväxlingar hela hela tiden. 

Dagen till ära startar löpningen med 700m i sanddynorna och avslutar med samma sak😬 Resten är upp eller ner. 

Tävlingen är lagd så att proffsen ska vinna på 2,5h. Så de blir mycke tävling för pengarna rent tidsmässigt😇☕️💨. 

Med mig hänger hela familjen å peppar. De lär behövas så man inte slumrar till å uppfattar hur trött man är. 

En bild från vattnet säger att de blir en kamp😅

Taktiken blir också intressant. 

Jag kan ladda järnet på cykeln å löpa runt med mördade ben. Kan cykla något återhållsam och ha liiite bättre ben på löpningen. Att inte utnyttja cykling som främst, å enda vapen är korkat. 

Det är iaf detta jag siktat på. Och de ska bli sinnessjukt kul även om jag varit på toaletten 150ggr under 2 dagar pga nerver. Tänk den dagen den känslan inte är där….? Bara å njuta av att pannbenet är vaket även när man passera 40. Har ingen aning om hur många vi är. Jag har nr 209 iaf. 

Vi hörs om de. Jag ringer er, ring inte mig😎😆

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.