Rissveds.

12 Aug 2017

Jag tror jag har sagt de 150ggr. Ofta kanske med en bitter ton. Någongång har jag varit vansinnig. Och jag har nämnt orden jäv, kurruption och fy för fan var dåligt. 

Cykelförbundet skrivit avtal med en hjälmsponsor/glasögon. Sedan tidigare.

Undrar om förbundet vet om att de cyklister som tävlar till sig en plats i landslaget, har egen hjälm och ev ett par glasögon?! Hur tror förbundet att cyklisterna betalar sin räkningar? Jo jag vet. Jag har varit i samma korkade veva.      ALLA skulle köra Bell hjälmara.   En tråkig model dessutom. Jag hade Giro vid de tillfället som sponsor och fick min ena månadslön därifrån bl.a. Det är så man löser sin aktiva satsning.   Slutade med att jag ordnade en som motivlackerade skite till hela landslaget. 

Och i min värld, varför skriver man ett kontrakt på prylar?? Dra in något annat! Vad som helst. Ketchup! Cyklister äter pasta, till de har man ketchup. Tex. De måste vara de billigaste sättet att nå ut på! Putta till lite hjälmar å nån peng kanske och så får du synas på 3 st fd världmästarinnor!! Tänkte man såhär innan bläcket nåde pappret?: Kanske Scott(i detta fallet) Kanske Scott som betalar Jennys lön, skor, hjälmar, cyklar och lön och resor och läger och ställer krav såklart på henne, kan de vara att de vill synas på ju VM?? De största av race varje år…? -Nä de kan inte vara möjligt. Just så har alltså någon eller några tänkt! Sinnesjukt! Man skulle kunna fråga Jenny: Du om de blir såhär, blir de problem för dig/oss??  Nä, stortrumman är verktyget. 

Ja jag skulle kunna lufta 200 rader till här och göra mig ovän med precis allihopa. 

Nu har förbundet iaf lyckats med att de tre bästa Sverige har, bästa på väldigt länge. De tjejer kommer inte köra VM👍🏻 Nu vill ju förbundet visa sig stora å starka genom att inte vika en tum.         Nä, då kan ni fanimej stå där utan framgång å medaljer. Och till nästa mästerskap så kan ni skicka 0(noll) personer för de är exakt så många som har där å göra utan de tjejerna i Dam Elit klassen.          Sen när de ska sökas å raggas nu sponsorer? Ta fram den store lycktan för utan framgångar så är de mor å far som betalar.             Och utan uppdrag kan de lägga ner skiten å gå raka vägen till arbetsförmedlingen allihopa.                       Jag ser vad jag ser å vet vad jag vet. Förbundet är inte ett sjunkande skepp. Det är liksom lite under vatten hela tiden.    Förbundet har haft bra folk iform av fd cyklister som vet å begriper vad som krävs och tillvägagångsätt i olika positioner! Men, de lyckas slutet allihopa….

”-Alla måste tävla mer” hör man ofta å överallt.  

Och så fort de ska bli en tävling så ska förbundet blanda sig, ta ut kostnader för chip, licenser, anmälningsavgifter, komisarier osv osv Tro fan att de blir dyrt och pågränsen till olösligt att köra tävlingar. Där gräver man sin grav återigen. Samma sak där, den biten löser vi inte. Har vi bestämt detta måste vi stå fast vid vårt beslut annars framstår vi som korkade.   

Ja pratar vi triathlon så blir de inget Helsingborg på söndag.     Joey spelar cup hemma å jag har kiosktjänst😎☕️🥃🍉 Fortfarande rehabmode i kroppen så de gör inte så mycke. 

Måndag blev de inget. Tisdag blev simning eller avbad är nog rätt ord. Onsdagen bjöd på mtbcykling med knattarna och såklart var Joey med.  Torsdag körde 6st 6minutare på löpslingan hemma. Kunde knappt gå etter de. Körde Monark igår em efter jobb, innan MFF matchen. 6st 9or. Inga pangben där inte. Så jag trummar på i samma stil. Lätt orbitrek nu på fm. Typ lätt jogg på em. Lite längre lugnare lvg imorgon/Chipset

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.