Nytt nummer ute nu

Aktuellt 24 Feb 2017

Nu är årets första nummer av Triathlon Plus här. I den här tidningen hittar både nybörjare och ärrade veteraner intressant läsning om allt som har med triathlon att göra. Ett av de största problemen för triathleter är att hitta tid till träning. I det här numret finns en artikel som hjälper dig att prioritera rätt och lyckas med just detta. Dessutom får du här lära dig om hur kramp fungerar och hur man gör för att slippa det, men här finns även enkla tester som du kan göra själv för att se hur du utvecklas under lågsäsongen. Dessutom hittar du träningstips, triathlonprylar och sjukgymnastens bästa tips för att få bukt med skadeproblem.

Bland intervjuerna finns det intressant läsning om Cecilia Jessen, tjejen som upptäckte triathlon av en slump, tog sporten till sitt hjärta och gav sig av bortom asfalten. Här finns även läsning om hur man sparar benen så att den avslutande löpningen går som en dans.

Den som gillar Ironman lär uppskatta artikeln Kona: förr och nu, där en deltagare återvänder många år efter debuten och upplever äventyret på nytt.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.